Antispin

Anti Spin behandeling

Heeft u last van spinnen? Spinnen en andere insecten kunnen overlast veroorzaken doordat ze web resten en spinnenvuil achterlaten die niet makkelijk schoon te maken zijn. Met een Anti Spin behandeling dirigeren wij spinnen en andere insecten naar een andere plek.

Na de Anti Spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten beschermt met een vuil afstotende beschermlaag waardoor spinnenwebben niet meer hechten en de spin vertrekt.

Een Anti Spin behandeling is een milieuvriendelijke oplossing en veilig voor mens, dier en plant. Het geeft uw pand een representatieve uitstraling en weert spinnen en andere insecten.

Waarom Anti Spin behandeling?

Spinnen zijn nuttige dieren toch zorgen ze ook voor overlast. Web resten en uitwerpselen laten vlekken achter op uw ramen en kozijnen. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. Bovendien is het hardnekkig om te verwijderen. Een Anti Spin behandeling biedt een milieuvriendelijke uitkomst.

Wanneer een Anti Spin behandeling?

Preventief een Anti Spin behandeling bespaart u het vervelende werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen. De Anti Spin behandeling kunt u het beste laten uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei  begint. Wanneer u op tijd een Anti Spin behandeling laat doen is uw pand direct vanaf het begin van het seizoen spin vrij.

Het naseizoen is de beste tijd voor een tweede Anti Spin behandeling zodat spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken. Na de Anti Spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten – afhankelijk van weersinvloeden en de spinnenpopulatie – tot zes maanden beschermt.

De voordelen van Anti Spin behandeling:

  • Weren van spinnen en insecten
  • Representatieve uitstraling
  • Vuilafstotende beschermlaag

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan