Graffiti

Uw graffiti snel laten verwijderen?

We kunnen op verschillende manieren een graffiti verwijderen:

  • door stoomcleanen
  • met reinigingsmiddel
  • door middel van stralen

Afhankelijk van de ondergrond en het type verf kiezen we de beste techniek.

Graffiti verwijderen door stoomcleanen

Hierbij reinigen we het oppervlak met heet water onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Het voordeel is dat we hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken.

Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel

Sommige graffiti’s laten zich makkelijk verwijderen met een reinigingsmiddel. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit passen we vaak toe op gladde of geschilderde (niet- minerale) oppervlakken.

Graffiti verwijderen door middel van stralen

Een derde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen door middel van stralen (of vochtstralen). Hierbij mengen we water met een straalmiddel. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn zodat we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel blazen we vervolgens tegen de ondergrond.

Kortom: voor elke graffiti en elke ondergrond hebben wij een oplossing!

Graffiti verwijderd, en dan?

Als de graffiti weg is, dan hebben wij ook nog oplossingen voor het beschermen van de ondergrond. Met een anti- graffiticoating beschermt u de ondergrond tegen nieuwe graffiti’s. Dit kan zowel een permanent als een semi- permanent systeem zijn.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan