Oplevering

Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak kan toegepast worden bij verschillende ruimtes die opgeleverd worden. De bedoeling van een opleveringsschoonmaak is het gebruiksklaar maken van een ruimte. Dit kan bij het in gebruik nemen van een nieuwe woning, bedrijfsruimte, sportaccommodatie of schoolgebouw.

 

Een opleveringsschoonmaak is een schoonmaak die bij de oplevering van een nieuwbouwproject gebeurd, of bij de schoonmaak van een verhuizing. Maar is er een gebouw of ruimte compleet gerenoveerd? Ook dan kunnen wij de opleveringsschoonmaak verzorgen.

 

Wanneer wordt de opleveringsschoonmaak gehouden?

Een opleveringsschoonmaak wordt vaak gedaan voordat een gebouw of ruimte opgeleverd wordt aan een nieuwe eigenaar, maar het kan ook eerder. Wanneer u de desbetreffende ruimte nog wilt verkopen of verhuren bijvoorbeeld, kunt u een opleveringsschoonmaak plannen om ervoor te zorgen dat deze ruimte er perfect uitziet voor eventuele gegadigden.

 

Wat gebeurt er tijdens een opleveringsschoonmaak?

Wanneer wij een opleveringsschoonmaak mogen verzorgen, zorgen wij er onder andere voor dat de vloeren, wanden en richels goed zijn schoongemaakt. Maar ook gevelreiniging, glasbewassing en het schoonmaken van sanitair behoort tot de opleveringsschoonmaak.

 

Denkt u dat er intensiever schoongemaakt moet worden? Het is mogelijk om ons een dieptereiniging te laten uitvoeren of professionele inhuizingsschoonmaak. Wij stellen voor u een plan van aanpak op dat bij uw aanvraag past, zowel zakelijk als particulier

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan