thuishulp

Uw huis schoon dankzij onze huishoudelijke hulp

Leven in een schoon, opgeruimd huis. U regelt het eenvoudig via 010 Multiclean. Bent u niet in de gelegenheid om zelf het huis te poetsen? Of wilt u liever genieten van het gemak en extra vrije tijd? Onze huishoudelijke hulp helpt u graag.

Voordat een huishoudelijke hulp bij u komt schoonmaken, is de hulp door ons persoonlijk bezocht en beoordeeld op betrouwbaarheid en ervaring. Zo krijgt u alleen een gemotiveerde, positieve en betrokken hulp bij u thuis. Kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd!

U houdt altijd de regie, ook als u tijdelijk hulp zoekt. U kiest zelf de hulp die het best bij u past. Samen maakt u afspraken wanneer en hoeveel uur de werkster komt schoonmaken. U betaalt altijd veilig achteraf via uw bank.

Wat kan onze huishoudelijke hulp voor u doen?

Samen met onze hulp spreekt u af welke werkzaamheden in uw huishouden worden opgepakt. Dat kunnen wekelijkse taken zijn, zoals het poetsen van de badkamer en toilet, stofzuigen en stoffen. Maar natuurlijk ook dweilen en bedden verschonen. Moeten de ramen binnen gelapt worden of de keukenkastjes worden schoongemaakt? Onze hulp helpt u ook met speciale schoonmaakklussen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan